Vi fornyer trapper til den beste priser i Oslo og Viken.

  • Montering av nye komponenter

  • Overflatebehandling

  • Montering av trappe rekkverk og spiler

  • Fjerning av knirk

trappefornying

Vi er eksperter på å fornye og renovere trapper for å gi hjemmet ditt et nytt og forbedret utseende. Vår tjeneste inkluderer fjerning av knirk og dårlig funksjon, slik at trappen blir sikker og komfortabel å bruke. Enten det er en gammel tretrapp eller en betongtrapp, tar vi på oss oppdraget med å bygge nytt rekkverk som følger moderne designstandarder og sikkerhetsforskrifter.

Vår tilnærming til trappeoppgradering involverer også å modernisere designet. Vi tilpasser trappen etter dine preferanser og estetiske valg, slik at den harmonerer med resten av interiøret. Våre erfarne håndverkere tar seg av alt, fra utskifting av slitte trappetrinn til maling av trappens overflate for å gi den et friskt utseende.

Enten målet ditt er å gi trappen et moderne preg, forbedre funksjonaliteten eller rett og slett gi den en oppgradering, så står vi klare til å gjøre jobben. Vi tar vare på hele prosessen av trappefornying, fra planlegging og design til utførelse og ferdigstillelse. Med vårt fokus på kvalitet, sikkerhet og estetikk kan du være trygg på at trappen din vil skinne etter vår oppussing.

trappefornying
eikespiler
trappefabrikk