Kjøp og montering av trapp

Kjøp og montering av trapp

OPPGJØR

Ved kjøp av trapp for privat bruk, betales 50% av totalsummen på forskudd. Vi starter produksjonen av trappen så snart dette beløpet er betalt. Alle varer er Modultre eiendom inntil de er betalt i sin helhet. Resten av beløpet betales når trappen er klar for levering. Eventuell montering utført av Modultre vil bli etterfakturert når kunden har godkjent produkt og montasje.

LEVERING

Når du bestiller trapp hos oss, legger vi inn en bestilling på materialer og deler fra våre leverandører. Hvor lang tid det tar fra bestilling til levering avhenger av lagerstatus og eventuell spesialproduksjon. Når trappen din er ferdig, pakker vi den trygt og leverer forsendelsen til transportør.

REKLAMASJON

Før feil meldes til Modultre, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Dersom kunden kan godtgjøre at produktet ikke fungerer slik Modultre har beskrevet at det skal gjøre, må kunden melde dette til Modultre straks etter mangelen oppdages, slik at vi kan iverksette tiltak for å hjelpe deg.

ANGREFRIST OG RETUR

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Bestillingsvarer returneres ikke.

MONTERING AV TRAPP

Trappen monteres normalt på en dag. Vi avtaler selvfølgelig tidspunkt med deg god tid i forkant. Før montering er det viktig at området er godt forberedt med rydding, overflater er ferdig behandlet, og gulv er lagt. 

ETTERSERVICE OG GARANTI

Automatisert produksjon, nøye utvalgte materialer, moderne lagerfasiliteter og kvalifisert personell gjør at vi kan levere den høyeste kvalitet med 2 års garanti for alle våre produkter. Det inkluderer profesjonell garanti service og konsultasjon uten omkostning i hele garantiperioden.

Garantien gjelder ikke dersom skade på trappen er forårsaket av ytre faktorer, eller vedlikehold/rengjøring ikke er gjort i samsvar med produsentens anbefaling. Garantien gjelder ikke dersom du monterer trappen selv. Naturlige tørkesprekker og knirk er ikke ansett som reklamasjon 

Trappen er kun for innvendig bruk.

Ikke utsett for skarpe kanter/støt.

Ikke søl med væske.

Bruk ikke utesko når du går i trappen.

Tilpass luftfuktigheten I trapperommet. Det er anbefalt å holde 50-60% luftfuktighet i trapperommet og en temperatur mellom 18-22 grader. Husk lufting. Luftfuktigheten kan økes ved å tilføre en luftfukter.

Skruene bør etterstrammes etter en tid, innen et år. Fjern treplugg som dekker skruen, og bruk Torx-30 for å stramme skruen.

Regelmessig rengjøring anbefales.

Rengjøring bør gjøres med så tørr metode som mulig.

Glass rengjøres likt som vinduer. Bruk gjerne sprayprodukter, lunket vann, nal, avispapir, eddik og lignende.

Stålrens selges i de fleste butikker som forhandler hvitevarer. Følg bruksanvisning på produktet du kjøper.