Pris for trapper

Hva koster en trapp?

Planlegger du å bytte ut trappen og kjøpe en trapp hos oss? Og er du usikker på hva prisen på trappen vil være?

Prisen på trapper varierer med hvilket treslag og hvilken overflatebehandling man velger, hvilket rekkverk som leveres og selvsagt hvordan trappen er konstruert. De rimeligste trapper som leveres er enkle byggesettrapper ned til kroner 20 000,- mens de dyreste er med stål og glass og kan koste 120 000 – 200000,-.

Trapper med rekkverk som tilfredsstiller kravene til trapp innvendig i bolig koster fra kr 25 000. En trapp som dette har høy finish og kvalitet, men den vil være laget av furu med kvist. Det er imidlertid få som velger furu som trappemateriale i dag. Dette på grunn av at furu er et svært mykt treslag, og man får veldig fort hakk og småskader i ei furutrapp. 

De trappene vi selger mest av er gjerne med trinn av smrt eik og øvrige deler malte. En slik trapp koster rundt kr 15000,- – 25000-, mer enn en furutrapp. Prisen vil også påvirkes av om trappen skal leveres med trinn med fargenyanse tilpasset mot gulv, åpen eller tett, spesialfarge på de malte delene og hvor mye rekkverk på gulv som skal leveres.

En populær kombinasjon som vi får stadig flere forespørsler om er trapp er med lyse eiketrinn 008S og øvrige deler hvitmalt.

De fleste modellene vi selger koster rundt kr  45 000,- – 55 000,- mva inkl.  Med glassrekkverk og kanskje litt spesielle konstruksjoner havner prisen mellom kr 60 000 og kr 80 000. 

Alle priser på denne siden er omtrentlige priser inklusive mva. Vi leverer i hele Norge og kan stort sett montere trapper i Oslo, Sandefjord, Larvik og Viken. Ønsker du mer nøyaktig pris samt pris på montering, kontakt oss. 5