beste trapp priser

Pris for trapper

Hva koster en trapp?

Planlegger du å bytte ut trappen og kjøpe ny trapp hos oss? Og er du usikker på hva prisen for trappen vil bli?

Trappeprisen avhenger blant annet av hvilket treslag og hvilken overflatebehandling man velger. Valg av rekkverk og hvordan trappen er konstruert har også noe å si. De rimeligste trappene våre er enkle byggesettrapper. Disse starter på 20 000,- kroner. De dyreste trappene er av stål og glass, og kan koste 120 000 – 250000,-.

Trapper med rekkverk som tilfredsstiller kravene til innvendige trapper i boliger, koster fra 25 000,- kroner. En trapp som dette har god kvalitet og fin finish, men vil være laget av furu med kvist. Det er forholdsvis få som velger furu som trappemateriale i dag. Dette fordi furu er et svært mykt treslag, og man får derfor raskt hakk og småskader. 

De trappene vi selger mest av er gjerne med trinn av smart eik (2-stav trinn), mens øvrige deler er malte. En slik trapp koster rundt 15000,- – 25000-, kroner mer enn en furutrapp. Prisen vil også påvirkes av hvorvidt trappen skal leveres med trinn med fargenyanse tilpasset gulvet, åpene eller tette trinn, spesialfarge på de malte delene og mengde rekkverk på gulv.

En populær kombinasjon som vi får stadig flere forespørsler om, er trapper med lyse eiketrinn (008S) og hvitmalte deler.

De fleste modellene vi selger koster rundt 45 000,- – 55000,- kroner (inkl mva).  Med glassrekkverk og mer spesielle konstruksjoner, havner prisen gjerne mellom 60 000 og 80 000,- kroner. 

Alle priser på denne siden er omtrentlige priser, inklusive mva. Vi leverer i hele Norge og kan stort sett montere trapper både i Oslo, Sandefjord, Larvik, Fredrikstad og Viken. Ønsker du et mer nøyaktig prisoverslag samt pris for montering? Kontakt oss for et tilbud!